Förbered barnkammaren för bus

Det här med att inreda ett rum till barnen kanske inte får så stort fokus alla gånger. Man tar vad man har och är inte så noga. Självklart gäller det inte alla – men de som inte lägger så mycket tid och energi på inredning bör nog tänka om.

514-4-barnrum-inredningDelvis ska ett rum till barnet vara en plats som är utrustad så att det har flera olika funktioner. Här ska det busas, sovas, läsas läxor, pysslas och mycket mer. Och precis som alla andra vuxna människor vill barnen också ha ett trivsamt rum där de kan hålla till.

Kanske är det den ekonomiska biten du tycker blir jobbig. Men då finns det faktiskt möjlighet att handla billiga barnmöbler på Barnmöbler.se som är helt nya. Det finns massa olika modeller och olika sorters möbler anpassade för barn. Du kan till och med handla barnmöbler efter särskilda teman om du skulle vilja det. Här finns helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva!

Gör något originellt

Ett annat tips för att komma undan lite billigare med barnens inredning samtidigt som det blir originellt och snyggt är att du blandar nytt och gammalt. Det är ju även hett när det gäller inredning i allmänhet. Gå loss på en loppis eller i en secondhandbutik. Kika även på köp- och säljsidor med begagnade möbler online. Sedan går det att slipa och måla om och kanske sätta fast nya handtag på en byrå. Vips har du en ny möbel som ingen annan har!

Vissa barnmöbler är så klart bra att lägga lite extra pengar på också. En säng är ett bra exempel på en sådan möbel. Barnmobler.se har en webshop med våningssängar till barn i olika utföranden och i olika prisklasser så att alla ska kunna hitta den rätta sängen till sitt barn.