Hotell mitt i Stockholm

Man har flera bomöjligheter när man åker till Stockholm. Allt från stora hotellkomplex till vandrarhem. En del ligger utanför stan, i förorterna eller vid flygplatserna. Andra ligger mitt inne i hjärtat av Stockholm. Trots att man befinner sig inne i en storstad kan man hitta fina hotell som ger en känsla av frid.

MA340-StockholmOm man vill bo i en över hundra år gammal byggnad ska man välja hotellet Stureplan i Stockholm City. Här har man 101 rum på olika våningar och med diverse utformning. Man kan få allt från en suite med vardagsrum och bibliotek, till ett rum som bara är tänkt för att sova i. Det är lätt att ta sig runt i staden, det mesta ligger faktiskt på gångavstånd.

Det är en speciell känsla med gamla byggnader, och hotellet Stureplan i Stockholm City har lyckats fånga den. Samtidigt har man gjort mycket för att boendet ska vara perfekt. För den som verkligen vill ha lugn och ro, speciellt om man bara kommer för att sova, finns det rum utan fönster. Dessa rum är dock ljusa och luftiga, tack vare den fina balansen med lampor och dekorationer. Men sängen och tystnaden är det viktigaste i dessa rum som är inspirerade av yachtdesign.

För större grupper eller familjer finns det också mycket bra lösningar på hotellet Stureplan i Stockholm City. Man kan boka en hel våning, med vardagsrum i anslutning till rummen. Vill man lyxa till sig riktigt ordentligt kan det hela omvandlas till en svit på 160 m2 med tre sovrum. Har man lust att bo uppe på vinden finns det flera läckra vindsrum med takfönster. Eftersom man bor högt uppe är det lugnt och tyst även här.

Naturligtvis har hotellet Stureplan i Stockolm City också vanliga rum, i varierande storlek. Man har valt att inreda dessa klassiska rum i gustaviansk barockstsil från 1700-talet. Detta passar utmärkt ihop med den gamla arkitekturen med dess luftiga takhöjd. Man får det bästa av två världar när man kombinerar moderna bekvämligheter med historisk design. Alla rum är olika med sina egna färgskalor och specialiteter.

Genom att boka Hotel Stureplan försäkrar man sig om att få en fin vistelse i Stockholm. Trots att man bor mitt inne i stan kan man slappna av helt och hållet när man är på hotellet. Förutom de fina rummen är receptionen bemannad dygnet runt och man sätter gästernas välbefinnande och säkerhet i första hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *