Konferens i Bromma

Allt fler väljer att leta efter mötesplatser utanför själva stadscentrum. Det är lättare att hitta parkering och omgivningarna är ofta lite lugnare. Samtidigt vill man ibland ha tillgång till nattliv, speciellt om man lägger konferensen över en helg.

MA226-köpcentrumBromma är en perfekt plats om man vill ha denna kombination. Om man väljer att lägga en konferens nära Bromma blocks kan man lätt gå över dit. Här hittar man ett mycket modernt köpcentrum med över 80 butiker, samt många restauranger och matställen. Det är ett fint och lyxigt centrum, med många små detaljer som lyfter upplevelsen.

En konferens nära Bromma Blocks ger möjlighet att utforska en liten del av Sveriges historia. Köpcentret är nämligen inrymt i före detta flyghangarer. De var, på den tiden de användes, norra Europas största hangarer. Man har valt att behålla den blockliknande formen, därav namnet. Här har man lyckats inrymma flera tusen kvadratmeter med shoppingytor, samt en stor parkering under mark.

I själva Bromma finns det inte så mycket annat att göra, så en konferens nära Bromma Blocks kan vara en bra ide’. Det är som en liten oas, och man planerar att utöka ännu mer. Det stora taket är en stålkonstruktion som väger 1500 ton. I den tidigare hangaren finns det bara en mittpelare, där man har låtit en manöverpanel sitta kvar. Även de enorma portarna har inkluderats i exteriören. Man har låst dem i ett öppet läge och låtit dem vara en del av de inglasade entre’erna.

Det är sant att tanken med en konferens nära Bromma Blocks är att man ska lyssna på föreläsningar och diskutera. Men det har blivit allt vanligare att man lägger konferenser på en plats där man också kan ha lite roligt. Genom att välja en plats som ligger i närheten av, till exempel, ett köpcentrum, kan man bidra till att deltagarna har något att göra efter avslutad mötesdag. Här kan man äta något gott, gå och handla, eller helt enkelt strosa omkring.

En konferens nära Bromma Blocks är en central plats för ett möte. Det ligger precis bredvid flygplatsen, och med bil är det inte mycket mer än 15 minuter in till Stockholms City. Man kan därför alltid åka in till stan om man vill ha lite mer aktiviteter och nattliv. Men det som finns på Bromma Blocks brukar räcka för en kortare konferens. Eftersom det är lätt att nå med olika transportmedel kan man koncentrera sig på mötet istället för att förlora tid i trafiken.